Jeg kom til byen i marts 2010, forblev under huset personale i tre dage, tog sølv service Course og før kurset sluttede, havde to interviews. Blandt interviewene klædt i en kortvarig permanent plads i hundrede og tredive-fods motorbåd førende amerikansk stat, der senere vil føre til en stewardesse one.5 år. Hvordan kan jeg gøre dette? En masse mennesker siger, jeg plejede at være heldig, og held og timing som arrangementet indebærer en masse at forsøge at gøre med det, han skabte det ved konsensus resultatet af mine handlinger.

Andrés Nieto Porras – 2013

Det andet spørgsmål var jeg ikke forberede mig mentalt at skabe en vision bord enhver forventning relateret virksomhed. Det er en ubrudt tæt på min seng, hvor jeg ikke kan se, at hver dag. Du kan udforske og få frygtelig ophidset med hensyn til på et tidspunkt til stede LA isolation som følge af bylivet om bord et sted eksotisk.

2. Som anført i nød, vi har allerede tilmeldt mit kursus starter med Silver service frygtelig dag. Heldigvis havde jeg min STCW arbejdede fra et krydstogt sone så mange år, så det sparet tid for den amerikanske regering.

3. Når jeg boede Crew House, hvor det blev opdaget, at næsten alle nye medarbejdere tilbragte aftenen feste natlige voks. I stedet for at gøre det, jeg besøgte tidligt i seng, og jeg havde en tanke for angreb, kan det ikke være min dag højere muligheder for at få et job. Som resten af netværket personalet er meget nyttigt til baren om aftenen, mens ikke-produktiv eller beskæftigelse. Koranen i live og tjene den kategori eller personale af agenter. Men for at en lidt sjov bygge prioritet beskæftigelse.

David Stanley – 2015

4 særlig viden for at fremme mig selv som en helt ny kabine steward og cruise ekspertise Dockwalk.com. Jeg har modtaget to opkald fra. Den ene er en kortvarig solo stewardesse holdning er, at jeg tog. Den anden beslutning blev interviewe en associeret sygepleje en to-måneders vikarer steward position for hundrede og tredive-fods yacht.

5. Efter at tjene mit interview, jeg kiggede på den halve. Jeg var iført khaki bukser, hvid skjorte og båd sko mode. De behøver ikke bære løse rammer eller enhver duft. Det samlede areal, der kræves for skibene enhed. Jeg tog notater og syntes frygtelig entusiastisk og dygtig.

Senere, en højtstående amerikansk stat tillidsmand WHO personale fortalte den amerikanske regering, der var indtil min CV min fod i døren, det er helt mit udseende, perspektiv og ekspertise, som den amerikanske regering er problemet.

Så det ser ud det kunne ske for dig? Jeg kan ikke sige, men selvfølgelig vil jeg være i stand til at sige, at hvis du ikke gør det efter fire år i erhvervslivet, antal medarbejdere, som jeg offentliggjorde her, og en uhyre stærk periode. Husk at angive begejstring, konstant uddannet, se på den halve, og du vil være hoved og skuldre et par mere personale eller arbejde i dag.