Hvis du kan lide en sommerferie, der er lige dele betagende sceneri, fysisk aktivitet, soul-forfriskende afslapning og blot almindelig sjov for hele familien, kan du overveje at reservere en tur til Red River, New Mexico. Udover den smukke vejr i Red River, lad os tage et kig på blot et par af de mange grunde, du vil blive glad for du har besøgt denne vidunderlige bjerg destination:

Mindeværdige vandreture og vandreture.

Lad ikke ordet “Vandreture” narre dig-du behøver ikke at være en mester rollator for at nyde en vandretur i Red River. Uanset, om du kan lide at tage lange eller korte ture, mulighederne på dette område er så talrige som de er visuelt betagende, tilbyder mulighed for at udforske alt fra skoven for at bjerge til vilde blomster og meget mere. Nogle af de mest populære vandrestier er:

Den røde flod natursti: En to-mile trail mellem rød flod og gås sø, der er perfekt for naturelskere.

columbine spor: dit besøg på dette spor bør også omfatte et stop ved smukke asp park, som har picnic områder. columbine trail tilbyder også dele af spor, der er ideelle for begyndere såvel som dem, der nyder at gøre lidt klatring. vilde floder rekreativt område: beliggende nær questa, New Mexico, denne destination byder på en række sjove og interessante stier, nogle af dem relativt nyt: Den pescado trail, som ender på den røde flod fisk rugeri; den riconada loop, som tager dig langs randen af Rio Grande slugten; og den store arsen trail, som giver mulighed for at udforske mange helleristninger (helleristninger).

David Stanley – 2015

Ridning er en meget populært tidsfordriv i rødt flod for lokalbefolkningen og turister, og med god grund: Folk i alle aldre og erfaringer niveauer kan nyde aktiviteten, og det giver dig chancen for at tage i nogle af de smukkeste landskaber i verden via en mindeværdig transportform. Guidede tur muligheder spænder fra korte ture til folk med begrænset eller ingen hesteryg erfaring, at hele dagen ture gennem høj-mountain terræn til mere erfarne ryttere.