Stockholm, hovedstaden i Sverige er en smuk sammensmeltning af gammelt og nyt. Ikke kun det, svenskerne også indarbejdet frodige grønne midt i alle disse. Du er i for en masse behagelige overraskelser, når du rejser til denne velkendte turistmål.

Bekymret at Stockholm måske for meget for dit budget … det er forståeligt, men her er nogle af dejlige ting og most dos i Stockholm, helt gratis! Ja, du læste rigtigt. Der er en masse gratis steder at gå til og nyde, mens i Stockholm.

Første stop er Gamla Stan eller den gamle bydel som svenskerne kalder det. Dette er det mest bevarede område i hele Stockholm. Gå tilbage i tiden og se den rige kulturarv Stockholm. Gå rundt i brostensbelagte gader og stræder og opdage bygninger så langt tilbage som det 15. århundrede. Nyd den robusthed og funktionalitet svensk arkitektur. Prøv og smage svenske delikatesser fra restauranter og cafeer omkring Gamla Stan. Shop for vidunderlige håndværk og bringe et stykke af Stockholm hjemme, når din ferie er slut. Også tage sig tid til at besøge The Royal domkirken eller Storkyrkan.

Det kongelige palads, den ældste palads stadig beboet af sin nuværende hersker også i Gamla Stan. Tag en tur og opleve livet af adelen gå gennem gangene, at de sidste konger og dronninger i Stockholm tog.

Den vagtskiftet foran Kongen af Sveriges Residence er også en forventet begivenhed, der varer i 40 minutter, hvor 30.000 vagter udfører udskiftning af skiftehold. Denne begivenhed er mest sete af turister, og det er også gratis!

Hvis du ønsker at besøge denne fantastiske by og tilbringe din ferie i en ideel måde .. Bestil din billet til Stockholm i dag med BravoFly.

Sverige er kendt for sin arkitektur og design derfor lidt underligt, at der er en masse gallerier og kunstmuseer i og omkring Stockholm. Hvis du ønsker at lære mere om kunsten så vores næste stop er for dig. Der er museer, der er fri i Stockholm ligesom Moderna Museet og Arkitekturmuseet. Moderna Museet som navnet indebærer er moderne kunst og skulpturer, mens Arkitekturmuseet er arkitektur og design.

En anden vidunderligt sted at besøge, er Djurgården eller Game Park. Det er en frodig ø midt i Stockholm. Det har en storslået udsigt og seværdigheder, og du vil nyde de begivenheder, som parken har planlagt for turister som dig. Du kan endda medbringe din frokost og har en picnic i de frodige haver og picnic områder i Djurgården. Så meget at tilbyde dig, og dette sted er også gratis!